[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”3380″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_border” border_color=”chino” css_animation=”bounceIn”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”bounceIn”]

چرا حسابداری مهم است؟

تعریف حسابداری

حسابداری یک نوع زبان تجارت است که اطلاعات مربوط به واحدهای اقتصادی را از طریق تهیه گزارشات مالی ، در اختیار مدیران، صاحبان سرمایه و دیگر افراد ذینفع قرار می دهد. از سوی دیگر حسابداری را میتوان فرآیند شناسایی، اندازه‌گیری، ثبت و گزارش گیری اطلاعات مالی جهت تصمیم‌گیری‌های آگاهانه به وسیله استفاده‌کنندگان آن اطلاعات تعریف نمود.

حسابداری به معنای تنظیم روابط قرار دادی در شرکت‌ها و … است که برای تحقق آن‌ها نیاز به نیرو‌های حسابداری داریم، یکی از خدمات حسابداران کمک به عدالت است که به عنوان کارشناس رسمی دادگستری به رسیدگی پرونده‌های مالی و فساد می‌پردازند. قوانین مالیاتی کشور‌ها به رشد و توسعه فعالیت و حرفه حسابداری کمک زیادی کرده است.

تا قبل از انقلاب شهرداری‌ها گزارش‌های مالی را منتشر می‌کردند، در حال حاضر شفافیت در این زمینه بر عهده حسابداران است و اگر آنان وظیفه خود را به درستی انجام دهند، می‌توانند سرنوشت شرکت‌ها و سازمان‌ها را تعیین کنند.

حسابدار می‌تواند با شفاف سازی در گردش مالی جلوی فساد را در اقتصاد بگیرد و شفافیت مالی ایجاد کند تا به تصمیم گیری و تصمیم سازی در مدیریت بخش اقتصادی کمک کند.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_accordion color=”green” c_align=”center” active_section=”1″ css_animation=”bounceIn”][vc_tta_section title=”چرا حسابداری مهم است؟” tab_id=”1669043654694-0d504e79-f9ae”][vc_single_image image=”3385″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” css_animation=”bounceIn”][vc_column_text css_animation=”bounceIn”]

چرا حسابداری مهم است؟

حسابداری برای صاحبان مشاغل کوچک مهم است زیرا به مالکان، مدیران، سرمایه گذاران و سایر سهامداران در تجارت کمک می کند تا عملکرد مالی تجارت را ارزیابی کنند. حسابداری و نرم افزار حسابداری اطلاعات حیاتی در مورد هزینه و درآمد، سود و زیان، بدهی ها و دارایی ها را برای تصمیم گیری، برنامه ریزی و کنترل فرآیندهای درون یک کسب و کار فراهم می کند.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”اهداف حسابداری چه هستند؟” tab_id=”1669043654714-f0f73c5b-c53f”][vc_single_image image=”3393″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” css_animation=”bounceIn”][vc_column_text css_animation=”bounceIn”]

اهداف حسابداری چه هستند؟

ثبت معاملات
بودجه بندی و برنامه ریزی
تصمیم گیری
عملکرد شغلی
جایگاه مالی
میزان نقدینگی
تامین مالی
کنترل
الزامات قانونی

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”هدف حسابداری؟” tab_id=”1669046032346-09d7fc9f-c0e6″][vc_single_image image=”3404″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” css_animation=”bounceIn”][vc_column_text]

هدف حسابداری چیست؟

از حسابداری اغلب به عنوان “زبان تجارت” یاد می شود. حسابداری وسیله ای برای انتقال اطلاعات مالی به کاربران مختلف برای تصمیم گیری های مهم است.

ثبت معاملات

نقش اصلی حسابداری حفظ سوابق منظم، دقیق و کامل کلیه معاملات مالی یک تجارت است. این سوابق ستون فقرات سیستم حسابداری هستند. صاحبان مشاغل باید بتوانند معاملات را هر زمان که لازم باشد بازیابی و بررسی کنند.

بودجه بندی و برنامه ریزی

صاحبان مشاغل باید برنامه ریزی کنند که چگونه منابع محدود خود از جمله نیروی کار، ماشین آلات، تجهیزات و پول نقد را برای تحقق اهداف تجارت تخصیص دهند.

یک مولفه مهم مدیریت بازرگانی، بودجه بندی و برنامه ریزی است که مشاغل را قادر می سازد تا با پیش بینی نیازها و منابع، از قبل برنامه ریزی کنند که چه کاری باید انجام دهند. این امر به هماهنگی بخشهای مختلف سازمان کمک می کند.

تصمیم گیری

حسابداری به طیف وسیعی از فرایندهای تصمیم گیری کمک می کند و به صاحبان آن کمک می کند تا سیاست هایی را برای افزایش کارایی فرآیندهای تجاری تهیه کنند. برخی از نمونه تصمیمات مبتنی بر اطلاعات حسابداری شامل قیمت برای محصولات و خدمات، منابع مورد نیاز برای ساخت این محصولات و خدمات و منابع مالی و تجاری است.

عملکرد شغلی

با استفاده از گزارش های حسابداری، صاحبان مشاغل می توانند میزان عملکرد یک تجارت را تعیین کنند. گزارش های مالی منبع معتبری برای اندازه گیری شاخص های کلیدی عملکرد است، بنابراین صاحبان مشاغل می توانند خود را با عملکرد گذشته و همچنین رقبا مقایسه کنند.

جایگاه مالی

صورتهای مالی تولید شده در پایان چرخه حسابداری، وضعیت مالی یک تجارت در آن زمان را نشان می دهد. این نشان می دهد که چه مقداری از منابع سرمایه گذاری شده است، چه مقدار از بودجه کسب و کار استفاده شده است، سود و زیان و تعداد دارایی ها و بدهی های یک تجارت را مشخص کند.

میزان نقدینگی

دلیل عمده شکست در مشاغل کوچک، سوء مدیریت پول نقد است. حسابداری در تعیین نقدینگی مشاغل که به پول نقد و سایر منابع نقدینگی در اختیار شما برای پرداخت تعهدات مالی است، کمک می کند. این اطلاعات از طریق شناسایی مراکز پر ریسک کسب و کار، خطر ورشکستگی را کاهش می دهد.

تأمین مالی

حسابداری به صاحبان مشاغل کمک می کند تا سوابق مالی تاریخی و همچنین پیش بینی های مالی را تهیه کنند که می تواند هنگام درخواست وام یا تأمین سرمایه برای تجارت مورد استفاده قرار گیرد.

کنترل

حسابداری با قرار دادن نقات کنترلی مختلف در سازمان، از خسارات ناشی از سرقت، کلاهبرداری، خطاها، آسیب ها، منسوخ شدن و سوء مدیریت جلوگیری می کند. کنترل های داخلی از دارایی های تجاری محافظت می کنند و از ضررهای طولانی مدت جلوگیری می کنند.

الزامات قانونی

قانون مشاغل را ملزم به ثبت سوابق مالی دقیق معاملات خود و به اشتراک گذاشتن گزارش ها با سهامداران، مقامات مالیاتی و نهادهای نظارتی می کند. صورت های مالی و اطلاعات نیز برای اهداف تشکیل پرونده های مالیاتی غیر مستقیم و مستقیم مورد نیاز است.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”انواع حسابداری” tab_id=”1669045357743-0936484c-2086″][vc_single_image image=”3401″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” css_animation=”bounceIn”][vc_column_text css_animation=”bounceIn”]

انواع حسابداری :

• حسابداری عمومی

• حسابداری مدیریت

• حسابداری مالیاتی

• حسابداری دولتی

• حسابرسی

• حسابداری مالی

• حسابداری حقوقی

• حسابداری بهای تمام شده[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”bounceIn”]

چرا حسابداری مهم است؟

حسابداری برای صاحبان مشاغل کوچک مهم است زیرا به مالکان، مدیران، سرمایه گذاران و سایر سهامداران در تجارت کمک می کند تا عملکرد مالی تجارت را ارزیابی کنند. حسابداری و نرم افزار حسابداری اطلاعات حیاتی در مورد هزینه و درآمد، سود و زیان، بدهی ها و دارایی ها را برای تصمیم گیری، برنامه ریزی و کنترل فرآیندهای درون یک کسب و کار فراهم می کند.

هدف اصلی حسابداری ثبت معاملات مالی در دفاتر حسابداری برای شناسایی، اندازه گیری و انتقال اطلاعات اقتصادی است. علاوه بر این، آژانس های گزارشگری مالیاتی از شما می خواهند که دفاتر مالی را در سطح بالایی از اطلاعات نگهداری کنید که درآمد و هزینه را به راحتی قابل ردیابی باشد.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”3408″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” css_animation=”bounceIn”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”bounceIn”]

چرا حسابداری برای صاحبان مشاغل کوچک مفید است؟

مدیریت مالی ضعیف یکی از اصلی ترین دلایل شکست در مشاغل کوچک به ویژه در سال اول تجارت است. از آنجا که بودجه و منابع دیگر کسب و کارهای کوچک محدود است، حسابداری و بخصوص نرم افزار حسابداری نقش مهمی در ارائه اطلاعاتی دارد که به رشد و توسعه کسب و کارها کمک می کند.

• برای صاحبان مشاغل کوچک، حسابداری به دلایل زیر بسیار مهم است:

پیگیری جریان نقدینگی را داشته باشید. برای جلوگیری از خشک شدن جریان وجوه مشاغل خود، باید سیاست هایی را برای سوابق کارآمد و یک استراتژی مالی مناسب اجرا کنید.

برای درک مفاهیم هزینه های ثابت، هزینه های متغیر و چگونگی هزینه دقیق پروژه خود، صاحبان مشاغل کوچک می توانند به حسابداری هزینه، اعتماد کنند. به این ترتیب در نهایت نمی توانید در پروژه ای که فکر می کردید درآمد بزرگی دارد، ضرر کنید.

حسابداری درک بهتری از رفاه کسب و کار به شما می دهد. این کار را می توانید با یادگیری مطالعه ترازنامه، صورت سود و زیان و صورت جریان وجوه نقد انجام دهید.

به شما کمک می کند تا از کلاهبرداری و سرقت توسط مشتریان، کارمندان و تأمین کنندگان جلوگیری کنید.

وقتی امور مالی و معاملات تجاری را می فهمید، بهتر به ممیزی های روبرو توجه می کنید.

بانکداران هنگام برخورد با صاحبان مشاغل که از نظر مالی به مشاغل مختلفی می پردازند و در واقع پیامدهای مالی را درک می کنند، اطمینان بیشتری دارند.

چه یک شرکت انحصاری باشید و چه کارمندی، کلید رشد کسب و کار کوچک شما بررسی منظم صورتهای مالی و ایجاد بودجه ای دقیق است که به شما امکان می دهد ناکارآمدی عملیاتی را کشف کنید. صرفه جویی اندکی در چندین هزینه می تواند در طولانی مدت به نتایج بزرگی برسد.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”3441″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”bounceIn”]

چرا یک حسابدار مهم است؟

حسابداری مستلزم جمع آوری عظیم اطلاعات و سازماندهی اطلاعات به روشی است که به راحتی توسط مدیریت قابل تفسیر باشد. صاحبان مشاغل باید تصمیمات استراتژیک را در مورد هزینه های عملیاتی، تغییر درآمد و سود سهام حفظ کنند.

به عنوان یک صاحب مشاغل کوچک، ممکن است وسوسه انگیز باشد که خودتان امور مالی کسب و کار را مدیریت کنید، اما مسائل مالی می تواند ظریف باشد و ممکن است برای اداره صحیح آنها به یک متخصص آموزش دیده نیاز باشد. حسابداران حرفه ای ضمن رعایت الزامات انطباق، در تصمیم گیری های مالی هوشمند به صاحبان مشاغل کمک می کنند.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”3447″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

۱۰ دلیل که چرا حسابداری مهم است!

حسابداری شامل تهیه و تجزیه و تحلیل گزارش های مالی، مالیات ها و سایر گزارش ها است. این کار شبیه دفترداری است. شما می توانید دفترداران را در کسب و کاره ای کوچک تر پیدا کنید در حالی که سازمان های بزرگ تر معمولا از حسابداران استفاده می کنند. حسابداران اعتبار و تجربه خاصی دارند که دفترداران اغلب فاقد آن هستند. حسابداران معمولا با سیستم های پیچیده تری سر و کار دارند، اما هم دفترداران و هم حسابداران نقش اساسی در یک سازمان دارند.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_accordion][vc_tta_section title=”۱- هر صنعتی به یک سیستم حسابداری نیاز دارد.” tab_id=”1669197559353-0383d697-6fce”][vc_column_text]

۱- هر صنعتی به یک سیستم حسابداری نیاز دارد.

تا زمانی که پول وجود داشته باشد، حسابداری نیز وجود دارد. مورخان شواهدی از سیستم های حسابداری به قدمت مصر باستان و بابل دارند. امپراتوری روم سوابق مالی دقیقی را نگهداری می کرد. حسابداری مدرن از اوایل قرن نوزدهم به عنوان یک حرفه وجود داشته است. اکنون شما می توانید در هر صنعت و هر نوع سازمان، سود و بدون سود حسابداران و حسابداران را پیدا کنید. همه کسب و کارها نیاز به مدیریت پول، سوابق مالی و مالیات دارند.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”۲- حسابداری یک کسب وکار را سازمان یافته نگه می دارد.” tab_id=”1669197559377-25e17b2a-aad1″][vc_column_text]

۲- حسابداری یک کسب وکار را سازمان یافته نگه می دارد.

گروه های زیادی به سوابق مالی سازمان علاقه مند هستند، از جمله سرمایه گذاران، وام دهندگان، و کارمندان. انواع خاصی از سازمان ها (مانند سازمان های غیرانتفاعی)از شفافیت هر چه بیشتر در مورد امور مالی خود سود می برند. اگر سوابق شما آشفته باشد، می تواند تاثیر منفی بر شهرت و سلامت کسب وکار شما داشته باشد. یک سیستم حسابداری این سوابق اغلب پیچیده را سازمان دهی می کند، بنابراین دسترسی به آن ها آسان تر است و به گروه های علاقه مند داده می شود.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”۳- حسابداری به ارزیابی عملکرد یک کسب وکار کمک می کند.” tab_id=”1669197789212-ab97a032-5585″][vc_column_text]

سوابق مالی یک سازمان بازتابی از سلامت آن است. اگر می خواهید بدانید که کسب وکار شما چگونه کار می کند، سوابق مالی به شما اطلاعاتی در مورد هزینه ها، سود ناخالص، بدهی و غیره می دهد. یک سیستم حسابداری خوب نگاه کردن به گذشته و مقایسه کردن را آسان تر می کند. شما می توانید ببینید که آیا همه چیز بهتر یا بدتر است.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”۴- حسابداری به شما کمک می کند در چارچوب قانون باقی بمانید.” tab_id=”1669197841153-b100f8c3-59d9″][vc_column_text]

داشتن سیستم ها و فرآیندهای حسابداری خوب به حفظ کسب وکار شما در جایگاه قانونی خوب کمک می کند. یکی از وظایف اصلی یک حسابدار رسیدگی به امور مالی سازمان براساس قوانین و مقررات مختلف است. در هر زمان ممکن است یک کسب وکار سازمانی مورد بازبینی قرار گیرد، بنابراین سوابق مالی باید قابل دسترس، دقیق و سازمان یافته باشد. نداشتن سوابق خوب می تواند کسب وکار شما را دچار مشکل جدی کند.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”۵- حسابداری به بودجه بندی و پیش بینی های آینده کمک می کند.” tab_id=”1669197870647-999b78b3-bd0a”][vc_column_text]

داشتن سیستم ها و فرآیندهای حسابداری خوب به حفظ کسب وکار شما در جایگاه قانونی خوب کمک می کند. یکی از وظایف اصلی یک حسابدار رسیدگی به امور مالی سازمان براساس قوانین و مقررات مختلف است. در هر زمان ممکن است یک کسب وکار سازمانی مورد بازبینی قرار گیرد، بنابراین سوابق مالی باید قابل دسترس، دقیق و سازمان یافته باشد. نداشتن سوابق خوب می تواند کسب وکار شما را دچار مشکل جدی کند.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”۶- حسابداری خوب به شما کمک می کند از حسابرسی اجتناب کنید.” tab_id=”1669213423076-4c855304-b35b”][vc_column_text]هیچ سازمانی نمی خواهد حسابرسی انجام دهد. یک سیستم حسابداری ضعیف در را به روی انواع اشتباهاتی باز می کند که نظر مقامات را به خود جلب می کند. اشتباه ات می تواند شامل به هم ریختن فرم مالیاتی، ادعای هزینه های زیاد، ادعای کمک های خیریه بیش از حد و غیره باشد. داشتن یک حسابدار خوب در کارکنان از اشتباه ات جلوگیری می کند و احتمال حسابرسی را به خصوص برای کسب و کاره ای کوچک کاهش می دهد.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”۷- حسابداران می دانند چگونه با مالیات های پیچیده یا مقادیر زیاد پول مقابله کنند.” tab_id=”1669213517579-e790e606-9ad0″][vc_column_text]

چند دلیل وجود دارد که چرا مالیات یک شخص یا سازمان ممکن است پیچیده تر از حالت عادی باشد. اگر شما خود کار هستید یا جریان های درآمدی زیادی دارید، مالیات شما می تواند دشوار باشد. اگر شما یا کسب وکار شما درآمد سرمایه گذاری دریافت می کنید، از یک سیستم حسابداری خوب که توسط یک متخصص نظارت می شود نیز بهره مند خواهید شد. وارد شدن به یک ارث بزرگ به عنوان یک فرد یا دادن یک هدیه مالی بزرگ، مالیات شما را پیچیده تر می کند.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”۸- حسابداری تصمیم گیری سازمان را بهبود می بخشد.” tab_id=”1669214346033-3193b35d-7683″][vc_column_text]

تصمیم گیری در مورد یک کسب وکار بدون اطلاعات دقیق دشوار است. یک سیستم حسابداری خوب اطلاعات لازم برای تصمیم گیری در مورد آینده سازمان را فراهم می کند. تجزیه و تحلیل سوابق مالی همچنین می تواند به یک شرکت در تصمیم گیری در مورد استخدام کارمندان، خرید، هدیه دادن کمک های خیریه و غیره کمک کند.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”۹- یک سیستم حسابداری خوب در زمان سازمان صرفه جویی می کند.” tab_id=”1669214505885-6c6193dc-0db1″][vc_column_text]

اگر سیستم حسابداری شما خوب نباشد، زمان زیادی را صرف بررسی سوابق و تلاش برای درک اطلاعاتی خواهید کرد که به خوبی سازماندهی نشده اند. آماده شدن برای فصل مالیات یک کابوس خواهد بود و زمان ارزشمند شما را به خود اختصاص خواهد داد. داشتن یک سیستم حسابداری و حسابدار خوب در کارکنان، فرآیند مدیریت پول را بسیار روان تر و سریع تر می کند. یک سازمان اکنون می تواند وقت خود را صرف حوزه های دیگر کسب وکار کند.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”۱۰- حسابداری خوب به شما کمک می کند کسورات بیشتری دریافت کنید.” tab_id=”1669214551552-22b5665a-5325″][vc_column_text]

در طول فصل مالیات، دانستن اینکه چه چیزی را می توانید کسر کنید، می تواند چالش برانگیز باشد. یک سیستم حسابداری که امور مالی سازمان شما را در طول سال ردیابی می کند، این فرآیند را آسان تر می کند. یک حسابدار همچنین می تواند به معافیت هایی اشاره کند که ممکن است در مورد آن ها اطلاعی نداشته باشید. این هم برای سازمان ها و هم برای افراد مفید است.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

تعریف سیستم حسابداری.

سیستم حسابداری شامل تمام فعالیت های جمع آوری اطلاعات مالی است که پس از پردازش کردن این اطلاعات، گزارش هایی به تصمیم گیرندگان مجموعه ارائه می‌دهد که در تصمیم گیری ها به این مدیران جهت دهد. این گزارش های ارائه شده می‌توانند بسیار ساده و در چند صفحه راهنما خلاصه شوند و یا می‌توانند بسیار پیچیده و گسترده باشند.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_pageable][vc_tta_section title=”اهداف سیستم حسابداری.” tab_id=”1669214767397-42d06fab-7490″][vc_column_text]

سیستم های حسابداری بر اساس نوع عملکردی که دارند در سه دسته مختلف طبقه بندی می‌شوند.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”عملکرد های مختلف سیستم های حسابداری عبارتند از:” tab_id=”1669214767429-63b95021-9c59″][vc_column_text]

• عملکرد اطلاعاتی

• عملکرد کنترلی

• عملکرد خدماتی

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”انواع حسابداری :” tab_id=”1669215059894-6d35e574-e439″][vc_column_text]

• حسابداری عمومی

• حسابداری مدیریت

• حسابداری مالیاتی

• حسابداری دولتی

• حسابرسی

• حسابداری مالی

• حسابداری حقوقی

• حسابداری بهای تمام شده

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_pageable][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

 دلایل انتخاب شغل حسابداری

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

• یکی از این دلایل سفت و سخت که میتواند شما را مجاب به انتخاب شغل و رشته حسابداری کند، تقاضای دائمی کارفرمایان یا مدیران شرکت‌ها برای استخدام حسابدار است. به جرات میتوان گفت حسابداری یکی از مشاغلی ست که در هر شرایط اقتصادی، بازارکار ثابتی دارد. این انتهای داستان نیست، همانطور که شاهد هستید روز به روز کسب و کارهای جامعه گسترش می‌یابند و حتی کسب و کارهای جدیدی وارد بازارکار میشوند.
نتیجه می‌گیریم نیاز به استخدام حسابدار، همیشه در جامعه و بازارکار، احساس میشود. از آنجاییکه حسابداران همواره در راس هرم هر شرکتی قرار دارند، در صورت رکود اقتصادی و یا ورشکستگی شرکت هم، سریعا تعدیل نمی‌شوند و جزء آخرین نفراتی هستند که پستشان را ترک میکنند.

• یک دلیل قانع کننده برای انتخاب رشته حسابداری که مخصوص افراد نتیجه گرا میباشد. باید بدانید حسابدارها می‌توانند سریعا نتیجه کارشان را مشاهده کنند. به طور شفاف‌تر که بخواهیم بگوییم، برخی از افراد هستند که دوست دارند کاری که انجام میدهند نتیجه بخش باشد و بتوانند این نتیجه را سریعا ببینند. پس میتوان نتیجه گرفت رشته‌هایی مانند مهندسی و عمران یا دیگر رشته‌هایی که پروژه محور هستند مناسب این افراد نمیباشد.
از همین رو انتخاب شغل حسابداری میتواند گزینه مناسبی برای این افراد باشد چراکه یک حسابدار پس از انجام کارهای روزانه‌اش، میتواند نتیجه کارش را ببیند. برای مثال ثبت اسناد یا تهیه گزارش و آماده سازی برگه انبار، به سرعت قابل انجام بوده و حسابداران روزانه به اینکارها مشغولند.

• اگر عاشق مدیریت هستید و میخواهید خودتان کارفرمای خود باشید، باید رشته حسابداری را برای تحصیل انتخاب کنید تا در آینده حسابدار شوید. یک حسابدار زبده و کاردان میتواند به صورت تکی کار کند و امور حسابداری چندین شرکت را به تنهایی انجام دهد.
بدین ترتیب شما به عنوان یک حسابدار فریلنسر مشغول به کار شده‌اید و دیگر لازم نیست حتما 8 ساعت از روز خود را در یک شرکت حضور داشته باشید. در فریلنسری این شما هستید که ساعت کارتان را مشخص می‌کنید و حتی می‌توانید به صورت پاره وقت در شرکتی، حضور پیدا کنید و پس از انجام امور مالیشان، آنجا را ترک کنید.

• اگر روابط عمومی بالایی دارید و از صحبت کردن با افراد دیگر، لذت میبرید، باید شغل حسابداری را انتخاب کنید. یک حسابدار میتواند خدمات مشاوره ارائه دهد، پس نیازمند روابط عمومی بالا و تجربه کار خواهد بود. شاید رسیدن به این هدف کمی زمانبر باشد اما ارزشش را دارد چراکه این شغل بسیار پردرآمد است.

• یکی از حقایق جالب در مورد شغل حسابداری که شاید تابحال به آن توجه نکرده باشید این است که 99 درصد و یا شاید 100 درصد کسب و کارهای جامعه امروز، نیازمند حسابدار هستند. این یعنی برگ برنده دست شماست و همیشه و هرکجا که باشید، کار پیدا کردن برای شما راحت‌تر از سایر شغل‌هاست. از طرفی اگر بخواهید به یک کشور دیگر هم مهاجرت کنید، باز هم مشکلی راهتان را سد نمی‌کند و می‌توانید به هر کجا که دوست دارید بروید و به همین شغل مشغول شوید.

• شاید به گوش شما هم رسیده باشد که برای انجام امور حسابداری حتما نباید تحصیلاتتان را در دانشگاه تکمیل نموده باشید، یعنی می‌توانید با کسب مدرک از یک مرکز معتبر، آموزش‌های لازم را فرا بگیرید و سپس وارد بازارکار شوید. در واقع کارفرمایان به تجربه شما در این کار توجه می‌کنند تا میزان تحصیلات!
بنابراین میتوان گفت حسابداری شغلی‌ست که نیاز به یادگیری فنون و قواعد دارد و فارق التحصیل بودن در گرایش حسابداری، ملاک انتخاب کارفرمایان نیست.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]